Metamorfoza

Metamorfoza

Program Info

Ajungi fluture abia după ce ai depășit stadiul de omidă.

 

Bine ați venit în acest program!

Suntem perfecți așa cum suntem și lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie, totuși am uitat acest lucru. Acum este un timp al regăsirii, vindecării, metamorfozei, este timpul să ne regăsim pe noi înșine.
Foarte multă vreme am fost preocupați de a-i cunoaște pe ceilalți, fără a conștientiza că nu ne cunoaștem pe noi. Să ne amintim că pe frontispiciul Templului din Delphi este inscripția Cunoaște-te pe tine însuți și vei fi asemeni zeilor, adică infiniți așa cum și suntem. Suntem un suflet care trăiește experiența limitării într-un corp și nu un corp care are în el suflet.

Aici găsești descrierea programului în format audio:

Osho spune: Joaca trebuie să rămână viața ta. Munca trebuie să fie doar un mijloc de a te juca. Nu-ți transforma viața într-o rutina de muncă, pentru că scopul vieții e joaca. În interiorul fiecăruia este un copil, un copil care face toate lucrurile în joacă și care este mai aproape de Esență, de Divinitate. Copilul din noi găsește rezolvări simple ale problemelor create de adult, e timpul să revenim la simplu şi de aici să conștientizăm cine suntem.

Înainte de a începe acest program vă sugerez că faceți o binecuvântare sau o rugăciune și să vă declarați intenția de a accesa toate informațiile care vă sunt utile în Călătoria prin această viață.

Un exemplu ar fi acesta: Mulțumesc Doamne pentru toate darurile pe care le-am primit. Pentru Iubirea Ta care se manifestă în toate formele, în mine, prin mine și în jurul meu. Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru ceea ce sunt și pentru că te vad pe Tine peste tot. Te rog călăuzește-mi pașii în Călătoria mea către Mine, ajută-mă să mă regăsesc. Mulțumesc, Doamne pentru că pot să mă bucur, mă bucur pentru că pot să-Ți mulțumesc!

Iţi mulţumesc că ai ales să fi alături de mine în acest program. Să ne fie de folos!

Meditația în format audio este disponibilă GRATUIT până la 10.05.2016!

După această dată textul va rămâne pe site, iar meditațiile vor putea fi achiziționate în format electronic sau pe CD. Aici poți comanda CD-ul Metamorfoza

Namaste!