Puterea UMBREI – Un NOU program de Meditații GRATUITE

Puterea UMBREI – Un NOU program de Meditații GRATUITE

Începe 27/02/2017 10:00 AM
Se termină 19/03/2017 10:00 AM

Te invit la o nouă călătorie împreună.
Un NOU Program de 21 de zile de meditație!

Puterea Umbrei

Este cu tine, despre tine și pentru tine!

Nevoia primară a fiecăruia dintre noi este să fim IUBIȚI și ACCEPTAȚI exact așa CUM SUNTEM. De foarte multe interacțiunea cu ceilalți oameni ne arată că acest lucru nu se prea întâmplă. Ne lovim de convingeri, de etichete, de judecăți și prejudecăți. Ne simțim acceptați sau iubiți doar dacă … sau pentru că…

Întrebarea întrebătoare este dacă TU TE IUBEȘTI EXACT AȘA CUM EȘTI. De cele mai multe ori răspunsul este negativ. Și dacă noi nu avem capacitatea de a ne accepta așa cum suntem și de a ne iubi necondiționat, atunci de ce așteptăm sau avem pretenția ca ceilalți să o facă?

Poate-ți este greu să-ți recunoști unele resurse interioare (daruri) pe care le percepi ca fiind negative (furia, nemulțumirea, vinovăția, resentimentele, neputința, invidia etc.). Oricum ar fi ele sunt ale tale și au EXACT aceeași nevoie ca și tine, aceea de a fi ACCEPTATE.

De-a lungul călătoriei noastre de 21 de zile vei vedea cum, de fapt, aceste resurse pe care le-ai negat, reprimat, ascuns (pentru a da bine în societate sau pentru a face pe placul cuiva) fac ceva bun pentru tine, doar că acum ele nu se pot exprima în cel mai potrivit mod.

Pentru a putea vedea și folosi darul fiecărei resurse percepute ca negative este nevoie de acceptare, vindecare și reașezare a unor lucruri(idei, concepte, percepții).

Puterea Umbrei este exact despre acest lucru. Este o experiență prin care să te cunoști mai bine. Până la capăt este despre bucuria de a fii, de a fii ÎNTREG.

Meriți o viață minunatăCum se desfășoară?

În perioada 27 februarie – 19 martie 2017 (adică 21 de zile) în fiecare dimineață vei primi prin e-mail tema zilei, adică un material scris și o meditație de aproximativ 20 de minute. Meditația condusă va fi activă 5 zile, textul va rămâne permanent pe site.

Singura condiție pentru a beneficia de acest program este să fii abonatul site-ul Lumea Privită Altfel  și astfel vei primi prin e-mail meditația zilei.

Începem în 27 februarie 2017!

Te aștept cu drag!

semnatura-Blaga-Maria